به گزارش وب دا ؛ دکترعلیرضا عسکری رییس دانشگاه علوم پزشکی  فسا بیان داشت : اورژانس بیمارستان حضرت ولی عصر (عج) فسا بر اساس ارزیابی های وزارت بهداشت شلوغ ترین اورژانس بیمارستانی کشور است و تلاش مسوولان برای اتمام بیمارستان فوق تخصصی این شهرستان را می طلبد.
دکتر علیرضا عسکری افزود : در برخی از زمینه ها با کمبودهایی مواجه هستیم ، از جمله ازدحام بیش از حد در اورژانس بیمارستان حضرت ولی عصر (عج) که ضریب اشغال تخت در اورژانس این بیمارستان بالای 95 درصد است و در برخی موارد ضریب اشغال تخت صد درصد می شود و ما از تخت های کمکی و اضطراری استفاده می کنیم .
وی با بیان اینکه جمعیت زیادی از شهرستان فسا و شهرستان های اطراف  به این بیمارستان مراجعه می کنند ، ادامه داد: بیماران شهرستان های نی ریز ، استهبان ، داراب و زرین دشت و حتی بیمارانی از استان کرمان از جمله مراجعان به شهرستان فسا هستند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی فسا گفت: شلوغی اورژانس و ازدحام دراین بیمارستان ضرورت سرعت بخشیدن به عملیات اتمام بیمارستان در حال ساخت فسا را گوشزد می کند.
وی افزود: اگر کسی بخواهد خدمت جدی به این شهرستان بکند برای اتمام بیمارستان جدید همت کند ، ساخت این بیمارستان توسط راه و شهرسازی انجام می شود و حدود 35 درصد پیشرفت فیزیکی دارد که این میزان پیشرفت قابل قبول نیست و نیازهای شهرستان فسا را تامین نمی کند .
به گفته وی بیمارستان جدید فوق تخصصی فسا 160 تخت دارد و بر اساس پیش بینی ها سال 1397 به بهره برداری می رسد ، اما با این روند پیشرفت نمی تواند پاسخگوی نیازها باشد .
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرستان فسا اضافه کرد : سعی کرده ایم در کوتاه مدت با تجهیز بیمارستان قدیم فسا از بروز بحران های مقطعی جلوگیری کنیم ، بیمارستان متروکه قدیم فسا را بازسازی و نوسازی کرده ایم و حدود 90 تخت این بیمارستان اکنون فعال شده است و بخش روانپزشکی بیمارستان دکتر شریعتی فسا فعال شده است. ما نتوانستیم تا سال 97 منتظر اتمام بیمارستان جدید باشیم .