به گزارش وب دا ؛ ریاست دانشگاه علوم پزشکی فسا با حضور در نمایشگاه پویایی ، بالندگی  و جوانی جمعیت از بخش های مختلف نمایشگاه بازدیدنمودند .

در این بازدید دکترعلیرضا عسکری ضمن بررسی متون و مطالب عرضه شده در نمایشگاه بالندگی ، پویایی و جوانی جمعیت بر اطلاع رسانی موثر به عموم مردم بخصوص جوانان برای بازدید از نمایشگاه  تاکید کردند.

دکترعسکری همچنین با زوج های جوان حاضر در نمایشگاه گفتگو کردند و نظر ایشان را در خصوص این نمایشگاه جویا شدند.

ریاست دانشگاه علوم پزشکی پس از بازدید از نمایشگاه از تمامی دست اندرکاران  ، بخصوص واحد آموزش سلامت ، جوانان ، تغذیه ، بهداشت روان و بهداشت محیط تشکر و قدردانی کردند.

در حاشیه این بازدید خانم سحر کرم نژاد مسئول واحد سلامت خانواده ضمن تشریح بخشهای مختلف نمایشگاه در این خصوص گفت : نمایشگاه پویایی ، بالندگی و جوانی جمعیت دارای چندین غرفه مختلف شامل غرفه ازدواج و جوانان ، غرفه خدمات باروری سالم و فرزند آوری ، ترویج زایمان طبیعی ، تغذیه سالم  ، بهداشت روان و مبارزه با دخانیات می باشد .

مسئول واحد سلامت خانواده افزود : یکی از غرفه های جنبی این نمایشگاه غرفه مبارزه با دخانیات می باشد که به مناسبت هفته بدون دخانیات توسط واحد بهداشت محیط برپا شده است و در زمینه پیشگیری از اعتیاد به دخانیات ، متون آموزشی را به مراجعه کنندگان ارائه می کند.

هدف از برگزاری این نمایشگاه ارائه تصویری شفاف از راههای داشتن ازدواج و زندگی شاد و بانشاط با تاکید بر فرزندآوری شایسته و حذف تک فرزندی در سطح جامعه و ارائه مشاوره های لازم در همه حوزه های جسمی و روحی مرتبط با امر ادواج است.