به گزارش وب دا ؛ مراسم افتتاحیه نمایشگاه پویایی ، بالندگی و جوانی جمعیت با حضور معاون بهداشت دانشگاه ، زوجهای جوان  ، داوطلبین سلامت ، جمعی از مسئولین ادارات شهرستان و کارکنان معاونت بهداشت در محل کانون پرورش فکری کودکان برگزار شد.

دکتر مجید نجفی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا در این مراسم با اشاره به ابلاغ سیاستهای کلی جمعیت از سوی مقام معظم رهبری در خصوص افزایش نسل بیان داشت: در دهه های گذشته به علت بهبود وضعیت اقتصادی و بهداشتی جامعه و افزایش امید به زندگی ، جمعیت سالمندان افزایش یافته است و با اجرای سیاست های کنترل جمعیت و کاهش نرخ باروری ، جمعیت جوان جامعه رو به کاهش گذاشته است و رواج فرهنگ تک فرزندی نیز یکی دیگر از عواملی است که جامعه را رو به پیر شدن برده است و کاهش جمعیت جوان و افزایش سالمندان می تواند تبعات منفی اقتصادی ، فرهنگی و سیاسی برای کشور به بار آورد.

دکتر نجفی افزود : برای غلبه بر بر روند پیر شدن جمعیت باید تمام نهادهای تاثیر گذار در جامعه مثل آموزش و پرورش ، دانشگاه ها ، بهزیستی ، کمیته امداد امام خمینی ، حوزه های علمیه و شهرداری ها و دیگر نهادهای دولتی با یکدیگر همکاری کنند .

وی استفاده از ظرفیت رابطین سلامت به عنوان یکی از بازوان پرتوان معاونت بهداشت برای فرهنگ سازی و اطلاع رسانی به عموم مردم و افزایش جمعیت بسیار مهم دانستند.

در ادامه این همایش حجت الاسلام راهوار مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی در خصوص فرزندآوری در اسلام ، افزایش نسل و راه های تحکیم خانواده  مطالبی بیان کردند.

دکترسیدمحمد حسین اجاقی مسئول واحد بهداشت روان  معاونت بهداشت از دیگر سخنرانان مراسم افتتاحیه نمایشگاه در زمینه تبعات فرهنگی و اجتماعی کاهش جمعیت و مزایای چند فرزندی نکاتی را اشاره نمودند.

از دیگر برنامه های این همایش ، نمایش فیلم وکلیپ در زمینه افزایش جمعیت و بازدید از نمایشگاه توسط حاضرین در این جلسه بود.

گفتنی است نمایشگاه پویایی ، بالندگی و جوانی جمعیت به همت واحد سلامت خانواده و آموزش سلامت معاونت بهداشت دانشگاه برپا گردیده و  از تاریخ 9 لغایت 12 خردادماه در کانون پرورش فکری کودکان واقع در خیابان جمهوری اسلامی جهت بازدید عموم مردم دایر می باشد.