به گزارش وب دا ؛ دکتر سام زراعتیان نژاد دوانی فوق تخصص جراحی قلب و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی فسا بیان داشت : برای اولین بار در فسا یكی از کم نظیرترین اعمال قلب باز توسط تیم جراحی قلب باز بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) صورت گرفت.
دکتر زراعتیان نژاد افزود : با انجام این عمل جراحی ، بیمار لاری هشتاد ساله دیالیزی از مرگ حتمی نجات یافت .
سرپرست گروه جراحی قلب بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) گفت : این بیمار مبتلا به عفونت دریچه اصلی قلب ائورت یعنی اندوكاردیت شدید ائورت و ریشه شریان ائورت بوده است كه در این عمل جراحی تمامی این قسمتها بر روی پمپ قلبی- ریوی بوسیله بافت اتولوگوس خود بیمار و دریچه تعویض شد.
دکتر زراعتیان نژاد اظهار داشت : بیمار پس از دوازده ساعت از دستگاه تنفس مصنوعی جدا و روز بعد دیالیز شد. هم اکنون بیمار دوره بهبودی را پشت سر گذاشته و در شرایط بسیار خوبی می باشد.
گفتنی است در این عمل که با موفقیت در اتاق عمل جراحی قلب باز بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) فسا انجام گرفت تیمی مشتمل بر دکتر سام زراعتیان نژاد دوانی جراح و سرپرست گروه ، آقای فرهاد خسروی كارشناس اتاق عمل و دستیار جراح قلب ، دکترصادقی سرپرست گروه بیهوشی قلب و خانم آسوده مسؤول ای سی یو قلب حضور داشتند.