به گزارش وب دا؛ جلسه هماهنگی واحد های ستادی معاونت بهداشت برای برنامه ریزی روز جهانی و هفته ملی بدون دخانیات در سالن اجتماعات معاونت بهداشت دانشگاه برگزار شد .

در این جلسه مهندس کرمی منش مسئول واحد بهداشت محیط و مهندس نبی ا.. کاری کارشناس مبارزه با دخانیات معاونت بهداشت ،دستورالعمل وزارت بهداشت در خصوص برگزاری برنامه های این هفته را قرائت کردند و برنامه ریزی های لازم بر اساس دستورالعمل انجام شد.

مهندس نبی ا.. کاری کارشناس مبارزه با دخانیات معاونت بهداشت دانشگاه در خصوص شعار امسال هفته بدون دخانیات گفت: شعار انتخاب شده توسط سازمان بهداشت جهانی برای روز جهانی بدون دخانیات در سال 2016 "بسته بندی ساده محصولات دخانی" است و این شعار راهکاری برای کاهش جذابیت محصولات دخانی و در نتیجه کاهش تقاضا برای مصرف دخانیات می باشد.

مهندس کاری افزود : با توجه به مصرف بی رویه محصولات دخانی به ویژه قلیان در کشور ما و رواج آن در بین جوانان ، نوجوانان و زنان و برخی محافل خانوادگی ، مصرف قلیان به دغدغه متولیان سلامت تبدیل شده است و از این رو وزارت بهداشت مقرر کرده است که فعالیت ها و اقدامات روز جهانی و هفته ملی بدون دخانیات در سال جاری بر موضوع قلیان و عوارض ناشی از مصرف آن متمرکز باشد.

کارشناس مبارزه با دخانیات معاونت بهداشت گفت : بر همین اساس شعار امسال روز بدون دخانیات توسط وزارت بهداشت با عنوان (قلیان ، سمی برای سلامت خانواده) انتخاب شده است و برنامه ریزی ها جهت برگزاری هفته بدون دخانیات بر اساس این شعار صورت گرفت و وظایف هر کدام از واحدهای ستادی معاونت بهداشت تعیین گردید.

روزهای هفته بدون دخانیات با عناوین زیر نامگذاری شده است :

سه شنبه 4/3/95 جوانان علیه قلیان

چهارشنبه 5/3/95 قانون علیه قلیان

پنجشنبه6/3/95 قلیان و سرطان

جمعه      7/3/95 آموزه های دینی علیه قلیان

شنبه      8/3/95 اماکن عمومی عاری از قلیان

یکشنبه    9/3/95 خانواده علیه قلیان

دوشنبه10/3/95 بسته بندی ساده محصولات دخانی (روز جهانی بدون دخانیات )