به گزارش وب دا ؛ دکتر محمد اسماعیل مطلق مدیر کل دفتر سلامت جمعیت ، خانواده و مدارس وزارت بهداشت از زحمات خانم فهیمه راستباف و آقای روح الله ارشدی نژاد کارشناسان برنامه ژنتیک حوزه ستادی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا تقدیر کردند.

در این لوح تقدیر آمده است : چنانچه عنایت دارید در سال 1394 ، برنامه های ژنتیک در بستر برنامه تحول سلامت گسترش کمی و کیفی یافت . این موفقیت محصول حمایت و پشتبانی آن جناب و تلاش کارشناسان برنامه ژنتیک در حوژه های ستادی بوده است ، بدینوسیله از ایشان قدردانی و تشکر می نمایم.

تقدیرمعاون بهداشت وزارت متبوع از واحد بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا

به گزارش وب دا ؛ دکتر علی اکبر سیاری معاون بهداشت وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی از خانم دکنر معصومه زحمتکشان کارشناس مسوول واحد تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه در اجرای برنامه های بسیج ملی تغذیه در سال 94 با تاکید بر اصلاح الگوی مصرف صحیح قند ، نمک و چربی در قالب برنامه ارتقاء فرهنگ و سواد  تغذیه ای جامعه توسط واحد بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا با اهداء لوح ، قدردانی کردند.