به گزارش وب دا ؛ طی مراسمی که با حضور دکتر محمود خدادوست معاون طب سنتی وزارت بهداشت , درمان و آموزش پزشکی ، هیات رییسه و مدیران دانشگاه علوم پزشکی برگزار گردید ، دکترمحمدهاشم هاشم پور متخصص طب سنتی و عضو هیات علمی دانشگاه بعنوان "معاون طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی فسا " منصوب گردید .

در این جلسه از زحمات و تلاشهای آقای دکتر مجتبی فرجام معاون بهداشت دانشگاه در طول تصدی معاونت طب سنتی تقدیر و تشکر گردید.

طی حکمی از سوی دکتر علیرضا عسکری ریاست دانشگاه علوم پزشکی فسا دکتر محمدهاشم هاشم پور بعنوان " معاون طب سنتی دانشگاه" منصوب گردید.

متن این حکم به شرح ذیل می باشد :

جناب آقای دکتر محمدهاشم هاشم پور

عضو محترم هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی فسا

با سلام و احترام؛

با عنایت به توجه و تاکید مقام معظم رهبری به طب سنتی در ابلاغ سیاستهای کلی سلامت و ضرورت بازشناسی ، تبیین ، ترویج، توسعه و نهادینه نمودن طب سنتی ایران اسلامی و نظر به شایستگی و تعهدی که در جنابعالی مشهود می باشد ، شما را بعنوان " معاون طب سنتی دانشگاه" منصوب می نمایم.

امید است با اتکال به ذات احدیت و سیره ائمه اطهار و با برنامه ریزی و استانداردسازی و روز آمد کردن روشهای تشخیصی و درمانی طب سنتی ایرانی – اسلامی و فرآورده های مرتبط با آن ، همچنین با همکاری سایر معاونتها و بهره مندی از مبادی قانونی در امر نظارت بر ارائه خدمات طب سنتی در سطح شهرستان موفق و پیروز باشید.

دکترعلیرضا عسکری

رییس دانشگاه